- رئیس " مرکز ِ دفاع از دایروی بودن نقشه ی افغانستان" گفت : درست است که بعضی جاهای این نقشه کمی کج و معوج اند ، اما حقیقت آن است که نقشه ی کشور ما کاملا دایروی است. وی گفت که بعضی دشمنان افغانستان سعی دارند با نشان دادن بعضی دندانه ها بر کناره های شرقی ، غربی ، شمالی و جنوبی این نقشه دایروی بودن این نقشه را زیر سوال ببرند ، اما ما از ملت افغانستان می خواهیم که بیدار باشند.
- وزیر اقتصاد کشور گفت : درست است که یک سیر کچالو به قیمت سه صد افغان خرید و فروش می شود ، اما این برای کسانی یک مشکل است که پول نداشته باشند. ما به هیچ وجه نمی پذیریم که ملت پولداری نیستیم. وی در توضیح این موضع خود اضافه کرد : نمی پذیریم دیگر. عادت نداریم که قبول کنیم.
- سخن گوی " انجمن حمایت از گرمای قندهار" به خبرنگاران گفت : این که بعضی فکر می کنند قندهار گرم است ، ناشی از بی معرفتی آن افراد است. وی گفت : اکثر این افراد از مناطق سردتر به قندهار می آیند و قندهار را گرم می یابند. در حالی که اگر همین افراد از جهنم بیایند ، از هوای قندهار لذت خواهند برد. وی خاطر نشان کرد * که بر اساس قانون نسبیت هوای قندهار مطلقا گرم نیست.
- و سرانجام همایون حمید زاده سخن گوی دولت گفت: " ما می پذیریم که یک دولت در حال بازسازی، جوان و در حال رشد هستیم، ولی این را به هیچ وجه نمی پذیریم که یک دولت ضعیف داریم" (بی بی سی).
* در لغت نامه ی دهخدا آمده است : خاطرنشان کردن روشی افغانی برای ذهن نشین کردن موضوعات مهم است. در این روش ، اول چیزی را به کسی می گویند و بعد برای آن که موضوع مذکور در خاطر آن فرد بماند مشتی بر فرق او می کوبند تا در مغز او علامت و نشانی از تجربه ی آن درس ایجاد شود. در نتیجه هرگاه که شخص مذکور بخواهد آن موضوع را به یاد بیاورد آن نشان ِمغزی فعال می شود و به این پروسه " حافظه ی خاطرنشانی" می گویند. بعضی از آموزگاران معتقد اند که نهادن قلم در میان دو انگشت متعلم و فشار دادن آن انگشتان بر همدیگر روشی کار آمد تر است. الله اعلم بالصواب.